Decowall

Innovativa arkitektoniska lösningar

Decowall

Decowall vertikalt väggbeläggningsskikt stansad systemet

DECOWALL är en beongskiktbeläggningsprodukt, ett revolutionerande system, vetenskapligt avancerat, som använder samma metod som används för stämplad betong när det gäller vertikal dekoration. Stämplade väggar, dekorativa betongväggar, vertikala skiktbeläggningar och sten- och tegelmönster, med en stor realistisk effekt.

Decowall-systemet är mycket avancerat och testats av många kunder: Ni kommer inte att kunna se skillnaden jämfört med en traditionell vägg!
Användbarheten är praktiskt taget oändlig: traditionella rum, hus på landet, villor, byggnader, pubar, hela kvarter! Systemet passar både inomhus och utomhus.

Med stämplar, produkter och den teknik som lämnas av Stone International, det ledande företaget inom stämplad betong-marknaden, är det möjligt att återskapa praktiskt taget vilken skickbeläggning som helst, med en slutlig realistisk effekt. Ta en titt i vårt bildgalleri för att se några exempel. Dessutom är DECOWALL resistent mot atmosfäriska medel,  behöver inte underhåll, är beständig mot UV-strålar och förbättrar vattentäthet i rummet, vilket tillåter en förhöjd transpiration från väggen. Slutligen, om vi säger er att detta revolutionerande system är mycket bekvämare än det traditionella, vad väntar ni på då? Kontakta oss snart för prisinformation eller vilken information som helst: Vår tekniska support är till er tjänst oberoende av vilka krav ni har.

Därför är det möjligt att skapa

För att veta mer, besök oss på vår webbplats:  www.stampedconcretewall.com

Decowall, stämplad och dekorativ vägg, vertikal betongskiktbeläggning.

Decowall: den vertikala Revolutionen!

Innovativa arkitektoniska lösningar