Dekorativa betong

Innovativa arkitektoniska lösningar

Dekorativa betong

Dekorativa betong

Stämplad betong, präglad betong. Stone International införde under mitten av 90-talet på den italienska och europeiska marknaden stämplad betongen och har på kort tid blivit det ledande företaget inom denna bransch.

Hur kan stämplad betong tillverkas?

Det är väldigt enkelt: en betongbas, doseras på ett lämpligt sätt, bearbetas i ett testat system med färgämnen, beläggningar och plombering – alla produkter från Stone International – och erhåller slutligen en beläggning med extraordinära egenskaper. Våra golv är hållbara, behöver inget underhåll, är hållbara mot atmosfäriska medel och mot UV-strålar, de tål damm, olja, vatten, mögel och termisk chock.

Hur kan ni bygga med stämplad betong?

Vad ni än vill, insidan och utsidan!
Trottoarer, gator, gårdar, öppna platser, gångvägar, demonstrationsrum, ramper, garage, parkeringsplatser, simbassängskanter, ridgolv, ombyggnad av historiska stadsevenemang.
De många valen av färger och modeller och den låga kostnaden gör den stämplade betongen det idealiska golvet för era behov. Den stämplade betongen kan användas tillsammans med andra liknande element såsom Stone Acid Stain (Stone surt färgämne). Den stämplade betongen kan tillämpas även på befintliga betongytor med den minsta tillgängliga tjockleken (7 upp till 25 mm) med användande av stenskiktsbeläggningsbetong.

Sprutbetong, sprutade golv, stencilerad betong

Den stämplade betongen Stone Spray är en innovativ produkt som kan sprutas på befintliga betongytor och kan användas för att täcka och dekorera horisontella och vertikala betongytor, cement, gips, tegelväggar, torra väggar, ”lateritious”, cementplattor och mycket mer. Den stämplade betongen Stone Spray kan appliceras på gångvägar, trottoarer, uteplatser, gårdar, gångbanor, ramper, trappor, simbassängskanter, lister, vertikala skiktbeläggningar, täckt betong, gips och även användas för att förbättra och förfina redan befintliga strukturer.

Ytor som erhålls är mycket hårda och inte hala. De är dekorerade och färgade med färger som motstår tid, har lång hållbarhet och är resistenta mot nötning, klor, salter, fett, oljor, sura utspädda lösningar, vattentäta. Lätt att rengöra med högtrycksvattenstrålar, vid behov, med hjälp av rengöringsmedel som normalt säljs i handeln.

Stone Spray kan appliceras med en minsta tjocklek av 6 mm upp till maximalt 15 mm.

Innovativa arkitektoniska lösningar